RO
EN

Marșul pentru viață 2018

Print Tipărește
Cuprins
Articolul anterior
Articolul următor

Cu tema „O lume pentru viață”, Marșul pentru viață 2018 s-a organizat în peste 300 de orașe din România și Republica Moldova, în 24 martie 2018. La temperaturi sub zero grade, dragostea românilor pentru viață a învins frigul și zăpada.

Marșul pentru viață 2018, București
Foarte mulți dintre românii de astăzi, din dreapta și din stânga Prutului, suntem, de fapt, supraviețuitori ai avortului. Ne-am născut pentru că cineva a fost acolo să o sprijine pe mama noastră. La Marșul pentru viață din București, Aurelian Temișan a povestit pentru prima dată în public că trăiește datorită sfatului unui medic, care i-a spus mamei lui care dorea să îl avorteze: „fă-l, că ai să îmi mulțumești mai târziu!” Așa s-a născut Aurelian Temișan în iunie 1972. Așa ne-am născut mulți dintre noi… Cum să nu fii pro-viață când realizezi că de această opțiune a depins și viața ta?

O lume pentru viață este o lume care se bucură de zâmbetul și bucuria fiecărui copil. Este o lume în care oamenii din diferite profesii, cu diferite capacități, își pun în slujba vieții darurile proprii.

Alexandra Nadane, Studenți pentru viață, BucureștiMarșul pentru viață 2018, Chișinău
Mamele sunt cele care își învață copiii să fie apostoli ai frumosului sau, dimpotrivă, aducători de ură și războaie. Femeia ține neamul. Femeia protejează viața și umanitatea!

Să mărturisim adevărul pentru că ne întărește sufletește!

Să iubim mama, copilul, familia, țara și astfel se vor bucura strămoșii, contemporanii și urmașii noștri!

Împreună putem fi uniți pentru viață!

Nadejda Usatîi, Moldova pentru Viață, Chișinău

Sus